Br Beauty

Naglar, Nagelförlängning med gelé

När man gör en nagelförlängning bygger man upp och skulpterar gelénagel i flera tunna lager tills man uppnått önskad längd och tjocklek.

Gelén härdas under en UV-lampa i 60 sekunder. Man kan även förlänga naglarna med vanliga tippar som fästs på den naturliga nageln. Permanent gelé är inte lösligt i aceton och du kan använda vanligt nagellack eller dekorera med permanenta färger som shellack, glitter och mycket mera.

Gelénaglar återbesök

Den vanligaste återbesökstiden är mellan 3-5 veckor detta beror på hur snabbt dina naglar växer. Under ett återbesök så filar man bort gammalt material och lägger på nytt.

Manikyr med paraffinbad

Manikyren inleds med att händerna rengörs noggrant med handdesinfektion och därefter tas eventuellt nagellack bort. Därefter filas naglarna med en mjuk fil och nagelbanden och dem döda hudcellerna tas bort. Därefter doppas händerna i varmt vatten och skrubbas/massera med en mjukgörande och återfuktande peeling. Om så önskas lackas naglarna med en shellac färg. Behandlingen avslutas med en återfuktande hand mask och paraffinbad.

Manikyr

Manikyren inleds med att händerna rengörs med handdesinfektion noggrant och därefter tas eventuellt nagellack bort. Därefter filas naglarna med en mjuk fil och nagelbanden och dem döda hudcellerna tas bort. Därefter doppas händerna i varmt vatten och skrubbas/massera med en mjukgörande och återfuktande peeling. Manikyren avslutas med lackning av naglar.